top of page

Over hypnose

Ons onderbewustzijn heeft een onbegrensd lerend vermogen. Elke verandering die we vrijwillig toelaten tot ons onderbewustzijn wordt voor “waar” aangenomen. Hierdoor worden de overtuigingen blijvend.

In deze (Corona) maatschappij met veel onzekerheid, angst en stress, kampen steeds meer mensen met klachten of ontwikkelen slechte gewoonten. We weten (bewust) precies wat goed voor ons is en toch krijgen we onze gedachten en ons gedrag daar niet op aangepast.

Ons bewustzijn is klein en redelijk "dom", het verwerkt slechts 7 prikkels per seconde. Het onderbewustzijn wel 23 miljoen! In ons onderbewustzijn zijn al onze overtuigingen, ervaringen, waarden en normen opgeslagen. Met hypnose gaan we rechtstreeks aan de slag in dat onderbewustzijn. Door gewenste suggesties te geven aan het onderbewustzijn, worden overtuigingen aangepast. Altijd positief en altijd exact zoals jij dat wilt!

 

Hypnotherapie biedt een concrete, wetenschappelijk bewezen aanpak, die al honderden jaren wordt toegepast. Al klinkt het mysterieus, het is een status waarin we dagelijks meerdere malen verkeren, al zijn we ons daar niet van bewust. Uit het raam staren, autorijden zonder het te beseffen of totaal opgaan in een goed boek; allemaal voorbeelden van hypnose.

Op basis van 100% vertrouwen en een gedegen intake, breng ik je in een staat van ultieme ontspanning. Daardoor geef je mij toegang tot je onderbewustzijn en kan ik jouw "programma" aanpassen.

Wil je meer weten? Bel of mail gerust.

Over mij

Dortie.JPG

Leuk dat je mijn website bezoekt!

 

Mijn naam is Dortie Gielen, ik ben ondernemer en woon in Haarlem. Al 35 jaar werk ik met veel plezier in het zakenleven. Ik heb de overtuiging dat mensen altijd het verschil maken. Vanuit die overtuiging ben ik op zoek gegaan naar wat mensen drijft. Ik heb mijn passie gevonden in  hypnose. Dat lijkt in contrast met de harde zakenwereld maar mensen, ongeacht beroep of levensstijl, worstelen met dezelfde problemen.

Klik hier voor alle behandelingen of hier om contact op te nemen.

Testimonials

Ellen - Was een fijne ervaring bij een goede hypnotherapeute, die veel kennis van zaken heeft. Ik ben behandeld voor mijn slaapprobleem, met veel resultaat! Ik val snel in slaap en slaap ook veel langer door.

Tom - Dortie heeft mij tijdens haar hypnose sessie zeer bruikbare handvatten gegeven om mij op het cruciale moment van mijn Reuzenslalom examen in de ultieme concentratie te brengen. Optimale focus is daar nodig. Met het uitvragen in de voorbereiding had ze snel door waar het om ging en heeft dat in de hypnose accuraat toegepast. Tijdens mijn examen was ik daardoor goed in staat de vereiste concentratie en focus op te roepen. De rake hypnose sessie heeft er mede toe bijgedragen dat ik mijn examen gehaald heb! Ik beveel Dortie van harte aan voor dergelijke concentratie gerelateerde hypnose sessies!

Robin - Wat een topper, die Dortie! Ze is professioneel, neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en helpt je verder. Mede dankzij de behandelingen bij Dortie ben ik van mijn burnout af. Wat mij betreft een absolute aanrader.

bottom of page