Over mij

Leuk dat je mijn website bezoekt!

 

Mijn naam is Dortie Gielen, ik ben ondernemer en woon in Haarlem. Al 35 jaar werk ik met veel plezier in het zakenleven. Ik heb de overtuiging dat mensen altijd het verschil maken. Vanuit die overtuiging ben ik op zoek gegaan naar wat mensen drijft. Ik heb mijn passie gevonden in  hypnose. Dat lijkt in contrast met de harde zakenwereld maar mensen, ongeacht beroep of levensstijl, worstelen met dezelfde problemen.

Klik hier voor alle behandelingen of hier om contact op te nemen.

Testimonials

Ellen - Was een fijne ervaring bij een goede hypnotherapeute, die veel kennis van zaken heeft. Ik ben behandeld voor mijn slaapprobleem, met veel resultaat! Ik val snel in slaap en slaap ook veel langer door.

Tom - Dortie heeft mij tijdens haar hypnose sessie zeer bruikbare handvatten gegeven om mij op het cruciale moment van mijn Reuzenslalom examen in de ultieme concentratie te brengen. Optimale focus is daar nodig. Met het uitvragen in de voorbereiding had ze snel door waar het om ging en heeft dat in de hypnose accuraat toegepast. Tijdens mijn examen was ik daardoor goed in staat de vereiste concentratie en focus op te roepen. De rake hypnose sessie heeft er mede toe bijgedragen dat ik mijn examen gehaald heb! Ik beveel Dortie van harte aan voor dergelijke concentratie gerelateerde hypnose sessies!

Robin - Wat een topper, die Dortie! Ze is professioneel, neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en helpt je verder. Mede dankzij de behandelingen bij Dortie ben ik van mijn burnout af. Wat mij betreft een absolute aanrader.

Locatie

 

HAPPYHYPNO HAARLEM NOORD HOLLAND

Contact

Gedempte Oude Gracht 54 B

2011 GS Haarlem

Email: info@happyhypno.nl

Tel: 06-53704302

KvK 34286519

BTW 818649057L02

© 2023 by Nick Erickson Physiotherapy. Proudly created with Wix.com